Autopoetsbedrijf

Wiki Article

Jouw BMW staat daar maar glansloos op de oprit? Wij poetsen je honda net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Het weer doet je ford weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na jaren lang buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook best onbetwistbaar, maar geen probleem, wij geven die ongekende gloed naar boven. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Ons team is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de beste autowax en stoppen de grootste zorg aan je Audi. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
In de kortste tijd komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en je lak is beschadigd. Zonde, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die krassen maken de kleur ook futloos, het ziet er niet uit. Om je auto dan weer volledig krasvrij te maken kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer volstrekt onzichtbaar. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder verlichting van de straat? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van dat is wel erg aantrekkelijk? Met onze glascoating service gaat ook jouw voertuig er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij glas-coating inbeelden? Nou het is een aanvullende beveiligde laag over je huidige autolak heen welke vele jaren blijft werken. Het is van belang is dat de bolide eerst tot in de details gepoetst moet zijn wilt de behandeling werken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone Lada boodschappen kan doen.

Je auto interieur laten reinigen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Als je de vierwieler al een langere tijd hebt is deze niet zo netjes meer als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Renault net bij de occations dealer had opgehaald? We gaan niet overheersen met een nieuwe zalig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer zalig geurt.

Ook een compleet pakket afnemen kan, dan maken we je heilige koe overal brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Vanzelf sprekend is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat jij ons wilt laten doen. Je kan bij ons elke kant op, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We zouden het voortreffelijk vinden als je ons wilt aanraden bij onder andere je vader. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar langs, we stellen je niet te leur.

Is het beschamend als je in je auto stapt? Laat je Auto laten poetsen met glascoating auto door ons poetsen. Iets dat je Toyota mat eruit doet zien komt door regen, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij maken er zoveel werk van dat de puike glans die je vierwieler voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor de mooiste uitslag zullen we de laklaag weer als van ouds maken. Onze medewerkers zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze bedrijfswebsite enkele voorbeeld foto's om jezelf te overtuigen.
In de kortste tijd komen de buren naar je toe om te vragen of je een nieuwe vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet gespaard gebleven, je rijd naar de verjaardag van je nichtje en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Een hele boel krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Al die strepen maken de kleur tevens flets, het ziet er niet uit. Om van al die beschadigingen in je auto af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een uitstekende autolak door onze polijstbehandeling geeft je Fiat weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En natuurlijk die kleur, volledig opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een bolide? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Dit krijg je voor elkaar met glascoating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een extra beschermende laag over je huidige laklaag heen welke vele jaren blijft bestaan. Alvorens de glascoating op de auto kan worden gepoetst behoort de auto eerst grondig gepoetst te zijn wilt de gel blijven zitten. Na deze behandeling heeft regenwater en vuil geen grip meer op je lak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Plus de binnenkant van je voertuig kunnen we geheel reinigen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Gesoffeerde autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als je net de sleutels hebt verkregen. Waar is het auto interieur laten schoonmaken voor nodig? Na een jaar is het interieur lang niet zo schoon meer als in het begin. En wie wilt er nu gezien worden met een vies interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Mazda net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geuren die het interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je voertuig van binnen en buiten brandschoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Ook kan je zelf besluiten om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een auto voor je bedrijf of een boodschappenwagen? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. We stellen het enorm op prijs als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Breng ons maar eens een bezoek.

Report this wiki page